- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Příští měsíce ukážou, zda se lze uživit jen výrobou omáček, marinády a pesta
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
V Česku přibývá mladých podnikatelů, kteří se rozhodli bojovat s nekvalitními potravinami.
S vařením začali ve vlastních kuchyních, jejich výrobky si díky food festivalům, piknikům a sociálním sítím oblíbily tisíce lidí.
Svými příběhy dokazují, že s poctivými potravinami se dá obstát i bez náklonnosti supermarketů.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Fotogalerie
Jiná země, jiná zmrzlina. Na čem si lidé ve světě pochutnávají a za kolik?
V Česku se někdy pohoršujeme nad tím, že pouhý kopeček zmrzliny stojí více než 40 korun. Například v Oslu ale zmrzlina v přepočtu vyjde na 110...
1. 7. 2015 ▪ 1 min. čtení
Lžička v lahvi, mrazák a bolest hlavy po bublinkách: Osm nejčastějších mýtů o sektu
Když se řekne šampaňské či sekt, vybaví se nejen milovníkům vína hlavně oslavy, přípitky a všemožné výjimečné příležitosti. Je to obrovská...
30. 6. 2015 ▪ 4 min. čtení
Recept
Makový marketing: Rakouský hostinský vsadil na docela obyčejný mák
Měli jste pocit, že nudle s mákem jsou ryze česká dobrota? Pak si zajeďte do dolnorakouského Waldviertelu. V klidné krajině objevíte řadu...
30. 6. 2015 ▪ 4 min. čtení
Téma: jídlo
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Menzy přicházejí o strávníky. Studenti kvůli zdražování volí častěji fastfoody nebo „krabičky“
29. 1. 2024 ▪ 3 min. čtení
Zdraví
Jak tělo umí zahnat chuť na spoustu kalorií. Při hubnutí nemizí jen nadbytečná kila, mění se i mozek
5. 1. 2024 ▪ 5 min. čtení
Téma: jídlo
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
Ultrazpracované potraviny jsou všude. Přetékají jimi police supermarketů a tvoří většinu kalorií, které průměrný člověk za den zkonzumuje. Jenže podle různých studií právě tento typ stravy způsobuje vyšší riziko kardiovaskulárních nemocí, cukrovky,...
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Menzy přicházejí o strávníky. Studenti kvůli zdražování volí častěji fastfoody nebo „krabičky“
29. 1. 2024 ▪ 3 min. čtení
Zdraví
Jak tělo umí zahnat chuť na spoustu kalorií. Při hubnutí nemizí jen nadbytečná kila, mění se i mozek
5. 1. 2024 ▪ 5 min. čtení
Vybíráme z HN
NEKROLOG
Zvedni se a jdi dál. Metoda světově uznávaného profesora Ervína Adama fungovala v koncentráku, v emigraci i při hurikánu
Ve 101 letech zemřel vězeň Osvětimi a významný česko-americký epidemiolog Ervín Adam. Přispěl k výzkumu rakoviny i vymýcení dětské obrny.
25. 3. 2024 ▪ 7 min. čtení
Dvě zimy a dost. Katastrofické odhady cen plynu jsou snad minulostí
S příchodem jarního počasí nám skončila zimní sezona a týká se to i plynových zásobníků. Od tohoto týdne nám bude plyn v zásobnících přibývat. A...
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení