reklama
Recenze

Nolanův film Dunkerk nabízí bezprecedentní, takřka fyzický prožitek druhé světové války

Režisér Nolan natočil drama o operaci u... více
Kultura 0 21.07.2017

Bessonův sci-fi film Valerian za 200 milionů eur je trochu jako videohra bez ovladače

Do kin přichází nejdražší nezávislý film všech... více
Kultura 0 20.07.2017

Dvojitý milenec: Režisér Ozon natočil explicitní film o vztazích a nevyzpytatelném světě žen

Česká kina začala promítat nový film Francoise... více
Kultura 0 14.07.2017

Válka o planetu opic má vzrušující akční scény, bez ideologie vypráví o strachu bílých mužů

Do kin přichází Válka o planetu opic. Film... více
Kultura 0 15.07.2017
Autor HN

(Za)biják Kamila Fily: Klusák chce vyprávět o něčem obecném, ale traktuje to přes vyšinutou figuru

Aktéři filmu Víta Klusáka o neonacistovi... více
Autorská strana 0 12.07.2017
Videorecenze

Jeremy Renner byl milý. Ve Varech promítl film, kde se vyslovují velká moudra, říká kritik Kamil Fila

Herec Jeremy Renner v Karlových Varech představil... více
Film a televize 0 08.07.2017
Video

Film s Caseym Affleckem pod prostěradlem mě překvapil, říká kritik Kamil Fila herci Stanislavu Majerovi

Kritik Kamil Fila s hercem Stanislavem Majerem si... více
Film a televize 0 08.07.2017

Recenze: Poema Křižáček dobývá karlovarský festival pokornou filmovou meditací

Křižáček je nejčistším filmovým tvarem letošní karlovarské soutěže. Středověká pouť Karla Rodena v... více
Kultura 0 07.07.2017

Nadupaný akční muzikál Baby Driver je film, který na festivalu v Karlových Varech všechny předjel

V Karlových Varech vzbudil nadšení film o řidiči,... více
Film a televize 0 06.07.2017
Videorecenze

Film o dospívajícím zlodějíčkovi z romského ghetta je magický. Pro Filu nejlepší zážitek v Karlových Varech

Filmový kritik Kamil Fila chválí italský snímek... více
Film a televize 0 06.07.2017
Videoglosa

Noční videoglosa z Varů: Po půlnoci už nikdo není ani na baru. Ideální čas na ujetý horor s lacinými triky

Filmový kritik Kamil Fila se rozhodl navštívit... více
Film a televize 0 05.07.2017

Drama Chlapi nepláčou o traumatech válečných veteránů je zatím vrcholem karlovarské soutěže

V soutěži festivalu v Karlových Varech prozatím... více
Film a televize 0 05.07.2017

Konkurz na superhrdinu Spider-Manovi ve filmu Homecoming vyšel. Teď už se jím jen musí opravdu stát

Kina ve čtvrtek začnou promítat nový film o... více
Kultura 0 04.07.2017
Videorecenze

Daliborek není blbej, jen tápe. Režisér Klusák si s ním pohrává, hodnotí Kamil Fila dokument o neonacistovi

„Najít takového člověka a donutit ho mluvit... více
Film a televize 0 03.07.2017

Kamil Fila bloguje z Varů: Film o Johance z Arku působí jako dílo šílence, ale možná je to namístě

Film Janička od Bruna Dumonta působí jako... více
Film a televize 0 03.07.2017

Svět podle Daliborka není černobílý, je však pouze pro bílé. Film o neonacistovi asi debatu neotevře

Vít Klusák v Karlových Varech uvedl film o... více
Kultura 0 03.07.2017

Kamil Fila: Ve filmu podle Maupassanta nevidíme vše. Postavy vypadávají ze záběru, sdílíme omezenou perspektivu

Francouzský film Příběh jednoho života, který byl... více
Film a televize 0 02.07.2017
Blog

Kamil Fila bloguje z Varů: Muž věří, že může zbořit skálu. Ve filmu je to ale strašná nuda

Film íránského režiséra Amira Naderiho je... více
Film a televize 0 02.07.2017

Když se z padoucha stane hrdina, kouzlo vyprchá. Film Já, padouch 3 nemá o čem vyprávět

Třetí díl animované série Já, padouch je... více
Kultura 0 29.06.2017
Videorecenze

Páté pokračování Transformers se nedá s ničím srovnat. Je to výtrysk ega režiséra Baye, říká kritik Fila

"Transformers: Poslední rytíř jsou hloupí, ale... více
Film a televize 0 25.06.2017

Nový díl ságy Transformers: Drtivé vítězství designu a akce nad příběhem

Do kin vstupuje pátý díl série Transformers. Režisér Michael Bay natočil snad nejmegalomanštější... více
Kultura 0 22.06.2017

Slovenský film Únos o odvlečení syna prezidenta Kováče se ptá, kdy se daří zločinu

Pražské kino Lucerna začne ve čtvrtek promítat slovenský film Únos. Vypráví o případu z roku 1995,... více
Kultura 0 21.06.2017
Videorecenze

Drsnější než seriál. Filmová Pobřežní hlídka je vytříbený nevkus, tvrdí kritik Kamil Fila

Vzkřísit devadesátá léta nejde, myslí si kritik... více
Film a televize 0 17.06.2017

Recenze: Nová filmová Pobřežní hlídka je jako přízrak minulosti

Do kin vstoupil film Pobřežní hlídka. Je jako přízrak minulosti. Na plátně se zvrací a ňadra... více
Film a televize 0 16.06.2017

Pixar jede na autopilota. Film Auta 3 je působivý, napínavý i zábavný, ale jen při závodění

Do kin vstoupil nový animovaný film od Pixaru.... více
Kultura 0 15.06.2017

Recenze: Film Král Belgičanů působí jako ztřeštěná road movie, vypráví však o soužití v monarchii i Evropské unii

Česká kina začala promítat film Král Belgičanů.... více
Film a televize 0 13.06.2017

Recenze: Z vězení rovnou do Cannes. Václavův film Skokan připomíná experimenty začínajícího autora

Do kin vstoupil nový film režiséra Petra Václava... více
Film a televize 0 11.06.2017
Videorecenze

Kamil Fila: Film Smrtihlav není chudý příbuzný Anthropoidu. Je hypnotičtější, víc vypráví obrazem, lépe se na něj kouká

Další snímek o atentátu na Reinharda Heydricha... více
Film a televize 0 11.06.2017

Recenze: Film Mumie s Tomem Cruisem pobaví drobnostmi, z hrobů může vytáhnout také další monstra

Do kin vstoupila nová Mumie s Tomem Cruisem v... více
Kultura 0 09.06.2017

Další heydrichiáda v kinech je spíš atentátem na film. Snímek Smrtihlav skončil jako neživotná koláž

Po roce do kin vstupuje Smrtihlav, další film o... více
Kultura 0 07.06.2017

Netflix vysílá film o tom, jak Američané válčili v Afghánistánu. Odvolaného generála hraje Brad Pitt

Společnost Brada Pitta pro Netflix produkovala... více
Kultura 0 06.06.2017
Videorecenze

Komiksová Wonder Woman má vlastní hollywoodský velkofilm. Má to těžké, je to žena, říká kritik Kamil Fila

Žádný film s komiksovou hrdinkou ještě nebyl... více
Film a televize 0 03.06.2017

Recenze: Komiksový film Wonder Woman uvrhl amazonku do Londýna, divoženka vzbuzuje sympatie

Studiu DC se blýská na lepší časy. Film o... více
Kultura 0 01.06.2017

Zleva zprava Petra Fischera: Film o autorovi Stalinova pomníku dopadl jako omalovánkový příběh

Česká televize uvedla film Viktora Polesného o... více
Názory 0 31.05.2017
Videorecenze

Pokračování seriálu Twin Peaks? Opojné. Nic podobného jsem neviděl, chválí kritik Kamil Fila

Šíleně napínavé, místy děsně legrační, dýchá na... více
Film a televize 0 29.05.2017

Recenze: Nejdivnější řecký filmař Lanthimos v Cannes nutí Colina Farrella, aby zabil vlastní dítě

V novém hororu režiséra Jorgose Lanthimose... více
Film a televize 0 28.05.2017
Videorecenze

Piráti z Karibiku jsou překvapivě dobrá letní zábava. Johnny Depp je ve formě, tvrdí kritik Kamil Fila

O pátý díl Pirátů z Karibiku, který ve čtvrtek... více
Film a televize 0 26.05.2017

Recenze: V novém filmu Sofie Coppolové s Kidmanovou se v centru ženské pozornosti ocitá dezertér

Na festivalu v Cannes měla premiéru novinka Sofie... více
Kultura 0 26.05.2017

Recenze: Nový díl Pirátů z Karibiku za 350 milionů dolarů je výpravná podívaná, dokonale využívá 3D

Nový díl Pirátů z Karibiku je podívaná do kina,... více
Kultura 0 25.05.2017

Režisér Haneke v Cannes uvedl film Happy End, drama o rozkolu v rodině přechází do satiry

Na festivalu v Cannes měl premiéru nový film... více
Film a televize 0 24.05.2017

Recenze: Nová řada Twin Peaks je ponurejší a špinavější. Triky se zlepšily, vyprávění zkomplikovalo

Nová řada seriálu Twin Peaks je plná překvapení.... více
Kultura 0 23.05.2017

Recenze: Netflix na festivalu v Cannes uvedl sci-fi film Okja, vypráví o přátelství dívky a šestitunového vepře

Na festivalu v Cannes měl premiéru nový film od... více
Film a televize 0 21.05.2017

Recenze: Režisér Zvjagincev na festivalu v Cannes uvedl drtivý thriller o nemožnosti lásky

Na festivalu v Cannes měl premiéru první soutěžní... více
Film a televize 0 19.05.2017
Videorecenze

Recenze: Nový Vetřelec se pokouší filozofovat. Působí ale spíš na pudové rovině, říká Kamil Fila

Není snadné funkčně propojit sci-fi vyvražďovačku... více
Film a televize 0 17.05.2017
Extra

Recenze: Nový Vetřelec je jen vzpomínkou na časy, kdy filmy stály na silných nápadech

Ve čtvrtek do kin vstupuje nový díl sci-fi ságy... více
Extra 0 19.05.2017
Videorecenze

Král Artuš: Režisér Guy Ritchie opět dokazuje, že je mistr výrazových prostředků, říká Kamil Fila

Režisér Guy Ritchie je mistrem výrazových... více
Film a televize 0 17.05.2017

Recenze: Nový film o králi Artušovi je průšvih epických proporcí, artušovskou legendu pohřbil

Do českých kin vstoupil film Guye Ritchieho o... více
Film a televize 0 12.05.2017

Recenze: Íránský film Klient rozehrává oscarové divadlo, síla je ve výběru prostředí a hercích

Do českých kin vstoupil film íránského režiséra... více
Kultura 0 12.05.2017
  Celkem nalezeno: 839.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama