Do Rakouska je to od nás na lyže nejblíž, takže není divu, že dvaadvacet tisíc kilometrů zdejších sjezdovek brázdí spousta Čechů. Někteří na jih od našich hranic míří s lyžemi nejen v zimě, ale i v létě, aby si užili sněhu na Hintertuxu a Mölltalu, kde se jezdí celoročně.

Zatímco do Francie nebo Itálie řada lidí jezdí napůl na lyže a napůl za jídlem, Rakousko tak jednoznačně dobrou pověst nemá. Zejména díky cílené propagaci tamních specialit se ale daří mýtus o příliš tučné a fádní kuchyni bořit.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.