Pravý Red Pif i bez Levého?

Gourmetguru je zvědavý, jak si v následujících měsících povede restaurace Red Pif. Tenhle podnik, jenž se velmi rychle etabloval na špičce pražské restaurační scény v prostoru na Starém Městě dříve téměř prokletém (Le Cornichon a další zajímavé projekty tu nevydržely dlouho) a vybudoval si solidní pověst, totiž opustila jeho hvězda − kuchař Tomáš Levý.

Důvody odchodu, stejně jako míra jeho vynucenosti jsou předmětem spekulací a Gourmetguru se do nich nechce pouštět. Nicméně jisté je, že pro Red Pif je to výzva − bude restaurace postavená na kombinaci české a francouzské kuchyně, s neuvěřitelnou nabídkou vín, schopna udržet kvalitu i po odchodu kuchaře, který byl její hvězdou? Z první Gourmetguruovy návštěvy po zmíněných událostech to vypadá, že ano.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se